Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu crustă de Chili cu cartofi prăjiți. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $4.2 pe portie. O porție conține 391 calorii, 39G de proteine, și 15g de grăsime. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, sare, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Încercați Somon Chinook cu crustă de hrean, cu verdeață fiartă și cartofi noi prăjiți, Somon cu crustă de condimente cu cartofi saut și spanac, și Somon Cu Crustă De Pecan Cu Rampe Saut Și Cartofi Mov pentru rețete similare.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.