Somon crocant cu Risotto și roșii prăjite lent

Somon crocant cu Risotto și roșii prăjite lent
Somonul crocant cu Risotto și roșii prăjite lent este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 564 calorii, 39G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.31 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, ulei de măsline, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de somon cu piele crocantă cu roșii Cherry prăjite, Somon prăjit lent cu roșii Cherry și cuscus, și Somon prăjit lent cu roșii Cherry și cuscus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti roșiile, înveliți o foaie de copt căptușită cu folie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Așezați roșiile, tăiați părțile în sus, pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Stropiți cu 1 lingură de ulei; presărați cu 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță cimbru, 1/2 linguriță piper și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Coaceți la 350 timp de 1 1/2 ore sau până când este foarte moale și ușor zbârcit, întorcându-se ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pentru a pregăti risotto, aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Adăugați prazul; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
9
Adăugați orez; gatiti 1 1/2 minute, amestecand constant. Se amestecă vinul; gătiți 30 de secunde sau până când lichidul este aproape absorbit. Se amestecă 1 cană bulion; gătiți 3 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
VinVin
10
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând frecvent până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 25 de minute). Se amestecă rucola, jumătate și jumătate, brânză, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
BrânzăBrânză
PiperPiper
BulionBulion
SareSare
11
Pentru a pregăti somonul, încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Presărați somon cu 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță cimbru și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SomonSomon
CimbruCimbru
SareSare
13
Așezați fileurile, pielea în sus, în tigaie; gatiti 5 minute. Întoarceți fileurile și gătiți încă 2 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Aranjați 3 jumătăți de roșii, tăiați laturile în sus, într-un model asemănător spițelor în centrul fiecăreia dintre cele 6 farfurii. Movilă 2/3 ceașcă risotto în centrul fiecărei plăci (lăsând aproximativ o margine de 1 1/2 inch de roșii neacoperite). Aranjați fileurile pe risotto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
15
Garnisiți cu crengute de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate98
Revista