Somon Chinook pe arin cu ceapă Vidalia și crustă de muștar
Somonul Chinook pe lemn de arin cu ceapă Vidaliană și crustă de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 321 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 4,39 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de piper, ulei de măsline, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 87%. Încercați Plăcintă cu ceapă vidaliană cu crustă de Cracker Ritz, Inele de ceapă Vidalian cu muștar de bere, și Fâșie din New York cu brânză albastră, gem de ceapă Vidaliană și salată caldă de cartofi cu vinetă de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați scândura în apă pentru a acoperi 1 oră; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
2
Condimentează somonul cu sare de mare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Somon
3
Așezați peștele pe scândură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
4
Se amestecă împreună ceapa și următoarele 6 ingrediente. Puneți amestecul de ceapă peste somon, apăsând ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Ceapă
5
Acoperiți cu capac pentru grătar; grătar la foc mediu-mare (350 până la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
15 până la 20 de minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță. Strângeți lămâia peste pește.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.