Somon BBQ ' D pe o scândură de cedru cu sirop de arțar
Somonul BBQ ' D pe o scândură de cedru cu sirop de arțar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 572 calorii, 61G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $ 7.69 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, lămâi, praf de usturoi granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Pepene verde, limonadă și gheață de afine ca desert. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Somon De Scândură De Cedru Cu Glazură De Arțar-Ghimbir, Cedru Scândură Rom Somon, și Somon De Cedru-Scândură.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.