Somon Asiatic La Grătar

Somonul asiatic la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 265 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sos de soia cu conținut scăzut de sodiu, sriracha, file de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Somon Asiatic La Grătar, Somon Asiatic La Grătar, și Pachete De Somon Asiatic La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sac de etanșare; se agită pentru a dizolva zahărul.
Adăugați somon în pungă. Pungă de etanșare, întorcându-se pentru a acoperi somonul. Marinați în frigider 1 oră.
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Scoateți somonul din pungă; rezervați marinada.
Așezați somonul pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Puneți marinada într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la maxim 1 minut și 30 de secunde sau până la fierbere.
Bacsis: cumpărarea de pește bun este cu adevărat importantă pentru gustul final al rețetei. Peștele nu ar trebui să miroasă niciodată " pește."Ar trebui să miroasă a mare sau a pârâului. De asemenea, carnea trebuie să fie viu colorată. Nu vă fie teamă să-l mirosiți sau să întrebați vânzătorul de pește când a sosit. Dacă nu vă poate spune, atunci este timpul să găsiți un alt loc pentru a-l cumpăra!
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.