Somon afumat cu capere și șalotă murată
Somonul afumat cu capere și șalotă murată durează aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 157 calorii. Pentru $ 4.21 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită caper, zahăr auriu, șalotă de banane și arpagic. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce e bine. Încercați Pizzete la grătar cu somon afumat și capere, Pizza cu somon afumat cu Mascarpone și capere, și Somon afumat și capere într-un sos de șampanie pentru Paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți oțetul și zahărul într-o cratiță grea și aduceți la fierbere, lăsând zahărul să se dizolve.
Adăugați șalotele feliate în lichidul cald, amestecați, apoi răsturnați într-un vas și acoperiți cu folie alimentară. Pune deoparte.
Aranjați somonul afumat în centrul fiecărei farfurii, asigurându-vă că feliile se suprapun ușor și lăsați-le deoparte.
Puneți salata frise, arpagicul, caperele, puțin din oțetul de șalotă și o parte din șalotă într-un bol de amestecare și aruncați împreună. Puneți amestecul peste somon și serviți cu câteva răsuciri de piper negru, un strop de ulei și pene de lămâie pe lateral.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon afumat în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.