Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul învelit cu praz ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 8,39 USD pe porție. O porție conține 579 calorii, 45g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați spice de porumb, caviar de somon, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma fructele de ienupăr, puteți urma acest fel principal cu Tarte cu Gin Tonic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 89%. Încercați Prosciutto-praz învelit, Terină de pui și praz învelită cu Prosciutto, și Brunch de duminică: broaște înfășurate cu slănină într-o gaură plină de praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați vertical prin 1 strat exterior întreg din fiecare praz și trageți-l ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2
Tăiați cel puțin 7 inci de pe vârful fiecărui praz. Clătiți straturile exterioare și blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Tăiați și aruncați capetele rădăcinii prazului. Împărțiți părțile albe de praz pe jumătate pe lungime și clătiți bine pentru a îndepărta murdăria dintre straturi. Legați fiecare jumătate de praz în centru cu o sfoară de bumbac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
4
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți aproximativ 3 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați straturi exterioare de praz și aproximativ 2/3 din vârfurile verzi (selectați cel mai proaspăt aspect). Gatiti doar pana se ofileste, aproximativ 30 de secunde; ridicați cu clești și scufundați în apă cu gheață. Aruncați blaturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Adăugați jumătăți de praz legate în apă și fierbeți, neacoperite, până când sunt fragede când sunt străpunse, 5 până la 7 minute; ridicați cu o lingură cu fante și scufundați în apă cu gheață. Când se răcește, se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Adăugați cartofii în apă clocotită, acoperiți și fierbeți până se înmoaie când sunt străpunși, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Se scurge și se răcește.
9
Tăiați în felii groase de 1/2 inch.
10
Clătiți somonul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
11
Presărați fiecare bucată cu o boabe de ienupăr zdrobite, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12
Rupeți straturile exterioare de praz pe lungime în benzi de aproximativ 1/4 inch lățime. Pregătiți ambalaje și înfășurați somonul. Cruce două benzi praz. Desfaceți vârfurile de praz și așezați-le plat, suprapunându-se pentru a face un dreptunghi. Centrați un file de somon pe o bază de praz puțin mai lată decât lungimea peștelui. Îndoiți verdele de praz peste pește pentru a închide. Legați pachetul cu benzi de praz pentru a vă asigura. Repetați pentru a înfășura somonul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Verzii
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Bomboane De Caracatiță Brite
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
13
Trageți înapoi cornhusks; nu scoateți. Aruncați mătasea. Împingeți cojile la loc.
14
Pregătiți grătarul pentru gătit indirect. Dacă folosiți brichete de cărbune, movilați și aprindeți 60 de brichete pe grătarul de foc al unui grătar (20 până la 22 in. larg) cu capac; guri de aerisire deschise. Când brichetele sunt presărate cu cenușă cenușie, în 15 până la 25 de minute, împingeți cantități egale pe laturile opuse ale grătarului de foc.
15
Adăugați încă 5 Brichete la fiecare movilă de cărbuni (10 cărbuni).
16
Dacă utilizați un grătar pe gaz, acesta trebuie să fie echipat cu un control pentru a regla căldura în centrul grătarului. Pentru a încălzi grătarul, acoperiți și porniți înalt timp de aproximativ 10 minute. Opriți căldura în centrul grătarului, dar lăsați căldura pe părțile opuse la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
17
Puneți peștele în centrul grătarului, nu la foc direct.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
18
Puneți feliile de cartofi și porumbul direct la foc. Dacă spațiul permite, puneți și jumătăți de praz direct la foc (în caz contrar, așezați-vă lângă pește). Acoperiți grătarul, deschideți orificiile de ventilație și gătiți 8 minute. Întoarceți legumele și gătiți până când sunt fierbinți și ușor rumenite, cu 4 până la 6 minute mai mult. Gatiti pestele pana cand un termometru introdus in partea cea mai groasa ajunge la 125, aproximativ 16 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Bomboane De Caracatiță Brite
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
19
Transferați alimentele pe un platou pe măsură ce sunt gătite.
20
Pachete deschise.
21
Stropiți ulei de alune peste pește, cartofi și porumb. Puneți caviarul de somon pe pește. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Caviar De Somon
Ulei De Alune
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.