Somn dulce și picant de inspirație vietnameză cu legume murate

Somn dulce și picant de inspirație vietnameză cu legume murate
Somnul dulce și picant de inspirație vietnameză cu legume murate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.21 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 834 calorii, 42G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 37 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână microplan, coriandru, ulei de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Încercați Grătar inspirat de Cajun cu legume de vară, creveți, cârnați și somn, Legume Murate Inspirate Din Sichuan, și Salată vietnameză de tăiței de orez cu legume murate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Marinați peștele -
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Puneți peștele într-o pungă cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Se amestecă toate ingredientele rămase sub ingrediente de pește împreună și se toarnă în punga ziplock. Puneți în frigider în timp ce pregătiți componentele rămase sau până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Murati legumele -
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
5
Se amestecă împreună cele două oțeturi, 1/4 cană miere, 1/2 linguriță Sriracha, 1 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SrirachaSriracha
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Adăugați morcovii, ceapa, ridichile și castraveții și amestecați împreună. Lăsați deoparte cel puțin 30 de minute și până la 2 ore. Notă - puteți folosi cu adevărat orice combinație a acestor legume pe care le doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Faceți sosul de iaurt -
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Se amestecă iaurtul, 1 lingură Sriracha, 1/4 linguriță miere și 1/4 linguriță sare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SrirachaSriracha
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Faceți tăiței și edamame-fierbeți apă și adăugați tăiței de orez. Cu aproximativ 2 minute înainte ca tăiței să fie gata, adăugați edamame. Gatiti pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
10
Scurgeți și clătiți cu apă rece. Reveniți în oală și chiar înainte de servire, adăugați semințele de susan, 4-6 TB (după gust) din lichidul de murat vegetal și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Gatiti pestele: fierbeti aproximativ 6-10 minute pana se rumeneste si se fierbe. Timpul de gătit depinde într-adevăr de grosimea peștelui tău.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
12
Asamblați vasul: într-un castron sau farfurie puțin adâncă, așezați o movilă de tăiței și edamame, acoperiți cu o bucată de pește, stropiți sosul de iaurt peste pește, acoperiți cu o lingură de legume culese (scurse de sucul de murat) și presărați coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Bucurați-vă!

Ingrediente

12 lingurițe de pudră de usturoiSemințe de susan negru, prăjiteSemințe de susan negru, prăjite23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsemințe de susan negru, prăjitesemințe de susan negru, prăjite2Morcovi, tăiați în 4 bucăți pe lungime, felii subțiriMorcovi, tăiați în 4 bucăți pe lungime, felii subțiri6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.SomnSomn33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmOțet De CidruOțet De Cidru23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmCilantro, tocatCilantro, tocat1Castravete, decojit, înjumătățit, însămânțat, feliat subțireCastravete, decojit, înjumătățit, însămânțat, feliat subțire3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilEdamameEdamame3Cuișoare de usturoi, tocate sau presateCuișoare de usturoi, tocate sau presate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilIaurt GrecescIaurt Grecesc591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilMiereMiere0Bucăți de caramele Heath BarMiereMiere33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmMiereMiere4Ridichi, felii subțiriRidichi, felii subțiri1Ceapă roșie mică, feliată subțireCeapă roșie mică, feliată subțire3971 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Cutie de taitei de orezCutie de taitei de orez33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmOțet De OrezOțet De Orez0Bucăți de caramele Heath BarSareSare1Oreos dublu umplutSareSare1pinchfiecare de sare și piperfiecare de sare și piper2Ceapă verde, tocatăCeapă verde, tocată13 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmUlei De SusanUlei De Susan12 lingurițe de pudră de usturoiCiupiți semințele de susan albCiupiți semințele de susan alb1Bucăți de caramele Heath BarSrirachaSriracha12 lingurițe de pudră de usturoiSrirachaSriracha23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmTamari (sau sos de soia)Tamari (sau sos de soia)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmGhimbir, tocat sau ras pe microplanGhimbir, tocat sau ras pe microplan

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Somnul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Revista