Soia galbenă picantă, linte și Curry de morcovi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 318 calorii, 22g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ghimbir, morcov, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Curry De Linte Galbenă De Conopidă, Curry de linte galbenă și nucă de cocos cu conopidă, și Sunday Slow Cooker: tocană de linte roșie, Curry și morcovi.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adauga ceapa; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă pasta de curry; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați 1/2 cană bulion, morcov, ghimbir, ardei roșu și usturoi; gatiti 6 minute sau pana cand morcovul este fraged, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Adăugați 3 1/2 căni bulion, linte și soia; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 10 minute sau până când lintea este fragedă. Se amestecă coriandru, sare și piper negru. Împărțiți uniform între 6 boluri; dollop cu iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Kg Tortillas De Maíz
Soia
Linte
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.