Soi Polo Pulpe De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele de pui Soi Polo. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1544 calorii, 81G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $10.69 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper kosher, ulei de canolan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Marco Polo Negroni, Polo Uigur (Pilaf), și Mărar persan și orez de fasole Lima-Baghali Polo.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 5 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar; adăugați pui, întorcându-vă la strat. Acoperiți sau sigilați și răciți 30 de minute până la 3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 37
Ungeți ușor un vas de copt de 13 x 9 inci.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Așezați puiul, cu pielea în sus, în vasul de copt pregătit.
Coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până când ați terminat și pielea este maro aurie.
Între timp, turnați ulei la o adâncime de 2 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la foc mediu-mare la 35
Scoateți ușor șalotele în făină, scuturând excesul. Prăjiți șalotele, în loturi, 1 până la 2 minute sau doar până când sunt crocante.
Se scurge pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie. Repetați procedura cu usturoi și piper jalapeo.
Presărați eșalotă, usturoi și piper jalapeo generos cu sare și piper după gust.
Împărțiți puiul între farfurii individuale de servire.
Se presară cu șalotă, usturoi, piper jalapeo și coriandru.