Snickerdoodle Macarons

Snickerdoodle Macarons
Snickerdoodle Macarons este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian desert. Această rețetă face 36 de porții cu 98 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Desert first Girl are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, scorțișoară măcinată, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Snickerdoodle Macarons, Macarons, și Cum se fac Macarons pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru macarons: Stivați două tăvi de copt una peste alta. Tapetați cu un covor de copt din silicon sau hârtie pergament.Procesați făina de migdale cu zahărul cofetarilor într-un robot de bucătărie. Cerneti orice bucati mari de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Combinați zahărul și apa într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se încălzește pe mediu până se dizolvă tot zahărul.Între timp, așezați 75g de albușuri într-un bol mixer cu accesoriul pentru tel.Continuați să gătiți până când siropul de zahăr ajunge la 118 C/245 F. în timp ce zahărul se gătește, începeți să bateți albușurile. Ar trebui să atingă vârfuri rigide până când siropul este la 245 F. Dacă bate prea repede, opriți sau opriți mixerul.Rotiți viteza mixerului la minim. Turnați cu grijă siropul de zahăr într-un flux lent în mixer.Rotiți viteza mixerului la mare și lăsați biciul de bezea timp de câteva minute până când s-a răcit și apare lucios și firm.In într-un castron mare, combinați amestecul de făină de migdale cu restul de 75g de albușuri până se combină parțial.Scoateți bezea deasupra amestecului de făină de migdale. Folosind o spatulă sau un răzuitor de aluat, pliați cu grijă bezea, încercând să nu o dezumflați. Aluatul final trebuie să fie gros și să curgă încet ca magma. Nu amestecați prea mult.Scoateți aluatul într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf simplu cu diametrul de" diametru". Pipă 1." rundele de aluat pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Elixir GElixir G
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați foile să stea aproximativ 20 de minute pentru a lăsa cojile să se întărească.Între timp, preîncălziți cuptorul la 160 C/320 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Coaceți un set de macarons timp de 15 minute, rotind o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați tava să se răcească câteva minute înainte de a scoate din covorașul de silicon.
1
Combinați zahărul și albușurile de ou într-un castron mediu rezistent la căldură și puneți-l peste o tigaie cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Bateți amestecul de zahăr constant la foc până când zahărul este dizolvat și amestecul arată neted și strălucitor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Scoateți amestecul de pe foc și turnați într-un bol mixer.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți la viteză medie timp de aproximativ 5 minute până când amestecul s-a răcit.Treceți la accesoriul cu palete și cu viteza scăzută, adăugați untul câteva bucăți odată, bătând până se omogenizează.Când s-a adăugat tot untul, bateți crema de unt la viteză medie-mare timp de aproximativ 6-10 minute până când este foarte groasă și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Adăugați extractul de vanilie și scorțișoara măcinată și bateți pentru a combina.Crema de unt este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
6
Așezați o bucată de folie de plastic pe suprafață până când sunteți gata să o utilizați pentru a preveni uscarea acesteia out.To asamblați: umpleți o pungă de patiserie prevăzută cu vârf rotund cu cremă de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
7
Așezați macarons pe o tigaie cu fundul plat în sus. Pipă aproximativ 1 linguriță de cremă de unt în centrul a jumătate din macarons.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Așezați macaroanele rămase deasupra, apăsând ușor în jos pentru a întinde umplutura pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista