Snapper roz cu crustă de sare de mare cu vin de gheață Nage
Snapper roz cu crustă de sare de mare cu vin de gheață Nage ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $7.15 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, pescatariană și דל פחמימות,ă are 587 calorii, 43G de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Martha Stewart are 1 fani. Un amestec de andive belgiene, semințe de fenicul, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Snapper cu crustă de sare, cu portocaliu de sânge și dafin, Cupcakes Cu Sare Roz Și Piper Roz, și Snapper roșu în sare.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.