Snapper roșu cu Yuca de usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Snapper roșu cu usturoi Yucan. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 459 calorii. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, oțet distilat heinz, 1 cană de pansament italian kraft zesty și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul distilat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Tigaie Cu Lavă De Ciocolată Din Catifea Roșie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Bolitas de Yuca y Queso (bile de Yuca umplute cu brânză), și Bu bucrucuelos de Yuca y Queso (Yucan și brânză blinele) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți peștele într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați 1/2 cană de pansament și coriandru; sigilați punga. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a acoperi uniform peștele. La frigider 30 min. la marinat. Între timp, așezați yuca într-o cratiță mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe, neacoperit, 20 min. sau până când yuca este fragedă. Între timp, marinați ceapa în oțet într-un castron mic.
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Scurgeți ceapa; aruncați marinada.
Se încălzește restul de 1/2 cană de pansament într-o cratiță mică la foc mediu 1 min.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti si amestecati 5 min. sau până când ceapa este fragedă.
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada.
Puneți peștele într-o tigaie unsă puțin adâncă.
Coaceți 7 min.; întoarce-te.
Coaceți suplimentar 5 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Lingura drenată yuca pe platou mare de servire. Se pasează ușor cu furculița, rupând bucățile mai mari. Se acoperă cu amestecul de ceapă și pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.