Snapper roșu cu Ragout mediteranean este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 659 calorii, 89G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.73 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoiul prăjit, prazul, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Snapper roșu, creveți și pepene verde Ceviche, Snapper roșu crocant cu tocană de cartofi, ceapă, anghinare și măsline verzi cu sos Vierge, și Snapper Roșu În Stil Mediteranean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: o farfurie dreptunghiulară
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor încălziți uleiul de măsline la foc mediu, adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se gătește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați vinul alb, fierbeți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
6
Adăugați stocul de pește și aduceți la fierbere și reduceți lichidul cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pește
7
Gustați și reglați condimentele, dacă este necesar. Porționați cartofii și ceapa în 6 stive în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Condimentează snapperul roșu cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Red Snapper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Așezați un file, cu pielea în sus, pe fiecare teanc de amestec de ceapă de cartofi. Împrăștiați usturoiul prăjit, roșiile cherry, măslinele negre, cimbrul și rozmarinul în jurul stivelor. Acoperiți tigaia cu un capac sau folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Serviți în boluri puțin adânci cu sucurile de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
12
Garnisiți cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
13
Clătiți bine oasele de pește în mai multe schimbări de apă rece. Într-o oală mare de stoc așezați oasele de pește și adăugați apa rece. Se aduce la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Degresați suprafața spumei și a impurităților pentru a produce un stoc de degustare clar, curat și proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
15
Adăugați prazul, feniculul, ceapa, țelina, pătrunjelul, cimbrul, boabele de piper și frunzele de dafin. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
16
Se strecoară stocul și se răcește. Păstrați stocul la frigider până la 4 zile sau la congelator până la 1 lună.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.