Snapper roșu copt în sare cu sos Romesco

Snapper roșu copt în sare cu sos Romesco
Snapper roșu copt în sare cu sos Romesco este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 4,59 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 383 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de migdale, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Rețetă De Snapper Roșu Copt Cu Sare, Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, și Snapper roșu copt în sos de mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Aruncați roșiile, ardeii grași și ceapa într-un vas mic de copt cu 2 linguri de ulei de măsline. Se prăjește până se carbonizează parțial, întorcându-se la fiecare 15 minute, aproximativ 45 de minute. Acoperiți cu folie; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați chile; se prăjește până se întunecă și ușor umflat, întorcându-se o dată, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
4
Transferați în castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
6
Lăsați să stea 30 de minute.
7
Peel și semințe ancho chile, roșii și ardei grași; se pune în blender. Curățați ceapa; se toacă grosier și se adaugă în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
TomateTomate
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se adauga migdalele; saut pana se prajeste usor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
10
Transferați în blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Adăugați 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin, usturoi, oțet, pâine și boia de ardei în blender; amestecați cu piure grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
OțetOțet
UsturoiUsturoi
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Se transferă în castron; se condimentează cu sare. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați 1 pește în fiecare dintre cele două tigăi metalice de 13x9x2 inci. Acoperiți fiecare pește cu 3 kilograme de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Stropiți 1 1/2 căni de apă peste sare în fiecare tigaie. Folosind mâinile, împachetați sare peste pește pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți peștele până când termometrul este introdus în centrul registrelor de pește 135 F, aproximativ 30 de minute. Rapiți ușor crusta de sare cu spatele lingurii pentru a sparge; îndepărtați cu grijă sarea. Folosiți o perie de patiserie pentru a îndepărta orice sare rămasă. Transferați cu grijă peștele întreg pe platou și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
5
* Vândut la piețele din America Latină, magazinele de produse alimentare de specialitate și unele supermarketuri.
1
Chef jos a spus că a compara pimentuln, o boia afumată spaniolă, cu soiul de supermarket, este ca și cum " ai compara-o cu pudra roșie."Pimentulincludn este aroma dulce de fum în orice, de la cârnați chorizo la paella. Căutați dulce (dulce) și de la Vera pe etichetă. Ardeii din regiunea La Vera sunt întotdeauna uscați la fum; în alte regiuni sunt uscați la soare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia AfumatăBoia Afumată
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
ArdeiArdei
CârnațiCârnați

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate70
Revista