Smoky Pumpkin Beer Chili

Smoky Pumpkin Beer Chili ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 433 calorii, 36g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute chipotle în sos adobo, chimen măcinat, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Bere afumată de dovleac și supă de cartofi Cheddar cu floricele de Bacon confiate, Cincinnati Chili Dovleac Bere Vafe, și Aragaz Lent Dovleac Bere Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită și 1/2 linguriță de sare; gatiti 5 pana la 6 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste.
Transferați carnea de vită pe o farfurie; pus deoparte.
Scurgeți grăsimea din cratiță.
Adăugați uleiul de lingură rămas în cratiță; adăugați ceapa și restul de 1/2 linguriță de sare. Gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca.
Întoarceți carnea de vită în cratiță. Se amestecă ingredientele rămase. Gatiti 12-15 minute sau pana se ingroasa. Dacă este necesar, condimentați cu sare și piper.