Smochine proaspete cu slănină și brânză de capră
Smochine proaspete cu șuncă și brânză de capră ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 43 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 35 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână 6 slănină obișnuită, brânză de capră cu ierburi ușoare, smochine și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fettuccine proaspete cu smochine, Prosciutto și brânză de capră, Smochine Proaspete Cu Brânză De Capră Și Miere Piperată, și Brânză proaspătă de capră și salată Radicchio cu smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-o tigaie medie grea, așezați feliile de slănină într-un singur strat și gătiți la foc mic până la mediu-mic, rotind după cum este necesar până abia începe să se rumenească.
Transferați pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Tăiați fiecare felie de slănină în 4 sau 6 bucăți.
Aranjați smochinele pe o foaie de copt, tăiați părțile în sus.
Periați suprafețele tăiate cu oțet balsamic.
Așezați o bucată de slănină pe fiecare parte tăiată. Se acoperă cu un mic crumble de brânză.
Coaceți până când smochinele sunt încălzite, aproximativ 8 minute. Brânza nu se va topi, dar se poate prăji puțin.
De la puntea de ceai: 50 de moduri de pregătire,
Serviți și bucurați-vă de Sara Perry. Text de Sara Perry, 2008; fotografie de Sheri Giblin, 2002. Retipărit cu permisiunea Chronicle Books.