Smochine-Pecker sardine: Sarde a Beccatico

Smochine-Pecker sardine: Sarde a Beccatico
Fig-Pecker sardine: Sarde un Beccatico ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 919 calorii, 61G de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $ 7.48 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, fulgi de chili, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sardine umplute / Sarde a Beccafico, Sarde En Saor (sardine în stil venețian), și Paste Con Sarde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți capetele sardinelor și scoateți coloana vertebrală și măruntaiele. Puneți sardinele deoparte. Într-o cratiță mică, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
SardineSardine
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați firimiturile de pâine. Se prăjește până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3
Într-un castron mare, adăugați 3 lămâi feliate, 1 lingură zahăr, 1 linguriță sare, 3 linguri ulei de măsline extravirgin, 1/2 lingură fulgi de chili și 2 linguri pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Combinați bine și puneți deoparte timp de 1 oră.
5
Tăiați fin hamsiile, nucile de pin și stafidele. Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați 3/4 din firimiturile de pâine, hamsii, nuci de pin, stafide, pătrunjel și sare și piper, după gust. Folosind o lingură de lemn, aruncați până se amestecă bine. Folosiți această umplutură pentru a umple fiecare sardină, folosind palmele pentru a plia ușor fiecare pește închis. Asigurați-vă cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
SardineSardine
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6
Rotiți fiecare sardină într-o minge, începând de la capătul cozii. Așezați ușor sardinele una lângă alta într-un vas de copt, ținându-le aproape, astfel încât să-și păstreze forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Se presară cu sare. Împrăștiați 6 frunze de dafin în tot vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Presărați firimiturile de pâine rămase peste sardine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
SardineSardine
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Combinați sucul de lămâie rămasă și 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
11
Stropiți sucul îndulcit peste sardine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
12
Stropiți restul de 1 lingură de ulei de măsline peste vas și coaceți până când sardinele sunt fierte, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
SardineSardine
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Serviți sardinele cu salata de lămâie și presărați pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Revista