Smochine calde cu brânză de capră

Smochine calde cu brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați smochine calde cu brânză de capră. Această rețetă face 48 de porții cu 24 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, smochine, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Smochine calde cu brânză de capră, Crostini cu brânză caldă de capră și smochine balsamice, și Smochine calde umplute cu brânză de capră și slănină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aranjați smochinele pe o foaie de copt, tăiați părțile în sus. Lingurați puțină brânză de capră pe fiecare jumătate de smochin și periați ușor smochinele cu oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți timp de aproximativ 8 minute sau până când smochinele sunt încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Transferați smochinele într-un platou și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
5
Recomandare de vin: Stuckey: Zind-humbrecht Wintzenheim Gerztraminer din 1997 în stil uscat din Alsacia are o margine de fructe exotice, exotice, care se împerechează bine cu fructul pur al smochinelor și brânza de capră tartă.Trifon: fructele coapte, brânza acidulată și aroma balsamică profundă sunt compensate frumos de Scherer Tokay-Pinot Gris Vielles Vignes din 1997 din Alsacia; are o șoaptă de dulceață și aciditate excelentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Pinot GrisPinot Gris
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Revista