Smântână Piure De Cartofi
Piureul de cartofi cu smântână ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 418 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână lapte, smântână grea, cartofi roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Smântână Piure De Cartofi, Smântână Piure De Cartofi, și Smântână Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă rece cu 2". Se condimentează generos cu sare și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, 10-15 minute.
Scurgeți și transferați cartofii pe o foaie de copt; lăsați să stea până se usucă, 10-15 minute. Pune oala deoparte.
Între timp, încălziți smântâna, laptele și untul într-o cratiță medie la foc mediu; condimentează cu sare și piper.
Treceți cartofii prin ricer în oală rezervată.
Se amestecă amestecul de lapte cald, apoi smântâna; se condimentează cu sare.
Se servește acoperit cu piper și mai mult unt, dacă se dorește.
Faceți înainte: cartofii pot fi făcuți cu 5 ore înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți ușor, adăugând mai mult lapte pentru a slăbi după cum este necesar.