Smântână cu aragaz lent și ceapă rumenite cu șuncă

Nevoie de o garnitură fără gluten? Smântână cu aragaz lent și ceapă rumenite cu șuncă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 441 calorii, 22g de proteine, și 29G de grăsime. Un amestec de porumb de kernel, cheddar și amestec de brânză americană, cremă condensată de supă de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlete de porc ușor de gătit lent și maro de Hash, Caserola de mic dejun cu aragaz lent pentru conopidă Hash Browns pentru # SundaySupper, și Ceapă-Usturoi Hash Browns pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați cartofii uscați și untul în aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri. Se amestecă ingredientele rămase doar până se amestecă.
Acoperiți și gătiți la foc mic 5 până la 6 ore.