Slow Cooker Ginger Porc

Slow Cooker Ginger Porc
Slow Cooker Ginger porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 355 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Dacă aveți la îndemână sos de soia, apă, rădăcină de ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 77%. Rețete similare includ Cotlet de porc cu ghimbir de pere de la aragazul lent Paleo, Duminică Aragaz Lent: Carne De Porc Simplu Aragaz Lent, și Slow Cooker chineză de porc aka Char Siu carne de porc.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de porc și ghimbirul într-un aragaz lent și presărați pachetele de condimente din tăiței ramen peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei RamenTaitei Ramen
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Se toarnă în apă. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Cu aproximativ 10 minute înainte de a fi gata de mâncare, rotiți aragazul lent până la înălțime. Rupeți mănunchiurile de tăiței ramen în sferturi și așezați-le în aragazul lent împreună cu mazărea de zahăr și ceapa verde. Într-o ceașcă mică, amestecați sosul de soia și amidonul de porumb. Se amestecă în aragazul lent. Acoperiți și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Taitei RamenTaitei Ramen
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista