Slow-Cooker Fajita a tras sandvișuri de porc cu salată de Avocado-ceapă

Slow-aragaz Fajita tras sandwich-uri de porc cu avocado-ceapa Slaw este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,06 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați avocado, chimen măcinat, scoici vechi el taco și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Chipotle Slow Cooker A Tras Sandvișuri De Porc Cu Sos De Fermă De Avocado {Grâu Integral}, Slow Cooker BBQ Apple a tras sandwich-uri de porc cu morcov Apple Slaw, și Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 4 litri cu spray de gătit. În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti carnea de porc in ulei 6-8 minute sau pana se rumeneste pe ambele parti.
Puneți carnea de porc în aragazul lent. Capac; gatiti la foc mic 7-8 ore sau pana cand carnea de porc se desparte usor cu furculita.
Scoateți carnea de porc din aragazul lent; tăiați carnea de porc. Rezervați 1/4 cană de lichid în aragazul lent; aruncați lichidul rămas. Se amestecă carnea de porc, salsa, pudra de chili și chimenul în lichid în aragaz lent.
Într-un castron mediu, amestecați maioneza, oțetul și sarea. Amestecați ușor avocado și ceapă. Pentru a servi, puneți carnea de porc în tortilla; se acoperă cu salată de avocado-ceapă și coriandru tocat.