Slow Cooker Apple Cider carne de porc fiert ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,15 USD pe porție. O porție conține 292 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime. 756 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână șalotă, oțet de mere, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Slow Cooker Cidru De Mere Tras De Porc, Slow Cooker Cider a tras carne de porc cu sos de grătar de cidru, și Umăr de porc fiert lent cu cidru și păstârnac.
Instrucțiuni
1
Condimentează carnea de porc cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare. Coaceți carnea de porc pe toate părțile în uleiul fierbinte până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Transferați carnea de porc în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Reduceți temperatura plitei la mediu; gătiți și amestecați șalotele și țelina în tigaie până când încep să se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă oțet de mere și se gătește, răzuind orice bucăți rumenite, până când lichidul este aproape evaporat, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
6
Se toarnă amestecul de șalotă peste umărul de porc în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
7
Adăugați cidru de mere, căței de usturoi și frunze de dafin. Acoperiți, setați aragazul lent la scăzut și gătiți până când furculița este fragedă, dar nu se destramă, aproximativ 6 ore. Întoarceți carnea de porc la fiecare 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cidru De Mere
Grăsime De Porc înapoi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
8
Scoateți friptura de porc pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
Se toarnă lichidul rămas din aragazul lent printr-o strecurătoare cu plasă fină într-o cratiță mare; se pune la foc mare. Aruncați frunza de dafin și alte solide. Aduceți amestecul de sos la fierbere, reduceți căldura și gătiți, degresând grăsimea de sus, până când se reduce la 1/4 din volumul inițial, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Scoateți sosul de pe foc și amestecați muștarul Dijon și ardeiul cayenne. Se amestecă încet în unt rece până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pulpă De Miel, Cu Os
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Se presară ierburi proaspete și se condimentează cu sare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ierburi Proaspete
12
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/4 și serviți cu sos turnat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ