Slow-Aragaz Carolina Tras-Carne De Porc Sandwich-Uri

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cu carne de porc Carolina cu aragaz lent. O porție conține 318 calorii, 19g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr brun, piper, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Carne de porc trasă la grătar în stil Carolina, Carolina Stil Aragaz Lent Tras De Carne De Porc, și Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. Tăiați grăsimea din carne de porc; puneți în aragaz. Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, sarea, piperul și boia de ardei; frecați peste carne de porc.
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele rămase, cu excepția rulourilor și a coleslaw; se toarnă în aragaz lent.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-9 ore.
Scoateți carnea de porc din aragaz; așezați pe tabla de tăiat. Tăiați carnea de porc cu 2 furculițe; reveniți la aragaz și amestecați bine.
Folosind lingura cu fante, lingură aproximativ 1/2 cană amestec de porc, pe jumătatea inferioară a fiecărei role. Completați fiecare cu aproximativ 2 linguri de salată de varză. Acoperiți cu jumătăți superioare de rulouri. Amestecul de porc poate fi păstrat cald la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.