Slow-aragaz bere și brânză cartofi Chowder

Slow-aragaz bere și brânză cartofi Chowder
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați berea cu aragaz lent și Chowder de cartofi cu brânză. O porție conține 447 calorii, 17g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bere, ceapă, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Chowder de cartofi Veggie pentru aragaz lent, Slow Cooker cartofi și porumb Chowder, și Slow Cooker cartofi și porumb Chowder pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, combinați cartofii, ceapa, țelina, morcovul, usturoiul și piperul; se amestecă ușor pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se toarnă bulion și bere peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
3
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 6 până la 8 ore.
4
Cu aproximativ 10 minute înainte de servire, zdrobiți grosolan legumele cu masher de cartofi sau furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
5
Adăugați brânză și frișcă; se amestecă până se topește brânza. Capac; gatiti inca 5 minute sau pana se incalzeste bine. Se acoperă cu crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
CrutoaneCrutoane
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții5
Scor De Sănătate14
Revista