Sliders cu pui la grătar
„BBQ Chicken Sliders” este un aperitiv fără lactate . Această rețetă este suficientă pentru 8 porții, cu 450 de calorii , 30 g de proteine și 6 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,64 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de căței de usturoi, chifle, cimbru și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 55 de minute . Este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 43% , acest preparat este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și „BBQ'd Portobello Sliders” , „Crab Cake Sliders with Basil Aioli” și „Crawfish Cake Sliders” .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, amestecați ingredientele saramurii, amestecând pentru a dizolva zahărul brun. Păstrați 1 cană de saramură pentru gătitul puiului; acoperiți și dați la frigider.
Puneți puiul într-o pungă mare resigilabilă; adăugați saramura rămasă. Sigilați punga, presând cât mai mult aer posibil; întoarceți pentru a acoperi puiul.
Puneți într-un bol mare; dați la frigider 18-24 de ore, întorcându-l ocazional.
Scoateți puiul din saramură și transferați-l într-un slow cooker de 3 litri; aruncați saramura din pungă.
Adăugați peste pui 1 cană de saramură pusă deoparte și 1/3 cană de fum lichid. Gătiți, acoperit, la foc mic, timp de 4-5 ore sau până când puiul este fraged.
Scoateți puiul; lăsați-l să se răcească puțin. Aruncați sucul de gătire. Fărâmițați puiul cu două furculițe și puneți-l înapoi în slow cooker. Adăugați sosul de grătar și încălziți.