Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Skillet Kale Pizzan. Această rețetă face 4 porții cu 495 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, aluat de pizza de panificație și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Săptămâna Pizza: Brânză De Capră Și Pizza Kale, Kale Mic Dejun Skillet, și Tigaie cu cârnați și Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit; acoperiți ușor aluatul cu spray de gătit. Acoperiți cu o cârpă curată și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Rulați aluatul într-un cerc de 14 inci pe o suprafață ușor făinată; acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Gatiti ceapa si usturoiul in 1 lingura. ulei fierbinte într-o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu-mare, amestecând des, 2 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați kale și rozmarin. Gatiti, amestecand constant, 2 minute sau doar pana se ofileste. Se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Oțet
Kale
6
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
7
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Ștergeți tigaia curată. Reduceți căldura la mediu. Înveliți tigaia cu 2 lingurițe. ulei; se presară cu făină de porumb. Aranjați aluatul în tigaie, întinzând ușor marginile pentru a acoperi fundul și părțile laterale ale tigaiei. Gatiti la foc mediu 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Aluat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se ia de pe foc. Se acoperă cu amestec de kale și brânzeturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
10
Periați marginile cu restul de 1 linguriță. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
11
Coaceți la 450 timp de 12 până la 15 minute sau până când crusta este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat