Sirop De Miere De Ghimbir
Siropul de miere de ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 196 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână ghimbir, miere, coajă de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Pere pocate în sirop de miere, ghimbir și scorțișoară, Sirop De Arțar-Ghimbir, și Piersici în sirop de ghimbir.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; reduceți căldura și fierbeți 2 minute.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 1 oră. Se strecoară amestecul printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă, aruncând solidele. A se păstra la frigider până la 2 săptămâni.