Sirop De Ghimbir-Hibiscus

Nevoie de un fără gluten, prietenos cu fodmap și garnitură vegană? Siropul de ghimbir-Hibiscus ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 89 calorii. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de păstăi de cardamom, zahăr, flori de hibiscus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cidru De Mere Cu Sirop De Flori De Hibiscus, Agave Margarita cu Hibiscus-sirop de var, și Hibiscus-Ghimbir Sparkler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți zahărul, apa, cardamomul, ghimbirul și florile de hibiscus uscate la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare, amestecând des; fierbeți 2 minute. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Se toarnă printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă, aruncând solidele. A se păstra răcit într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.