Prăjirea simplă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.62 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, jumătăți de piept de pui, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pui și Broccoli se amestecă, Friptură De Susan Se Amestecă Prăji, și Carne de vită și varză se amestecă prăji pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul / margarina într-o tigaie medie la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adaugă puiul, ceapa și ardeiul gras verde și se sotează la foc mic timp de 4 până la 6 minute, amestecând ocazional și întorcând bucățile de pui. Condimentează cu boia de ardei, sare de usturoi și sare condimentată după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Bucăți De Pui
Sare De Usturoi
Pui întreg
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă
3
Acoperiți tigaia și lăsați să gătească până când puiul este gata și sucurile curg limpede, aproximativ 15 minute. Când puiul este gătit, adăugați supă și apă și lăsați să fiarbă, amestecând. Când lichidul a ajuns la consistența unui sos, vasul se face.