Sigur.Jell Dutch Apple Pie Jam
Reteta sigur.JELL Dutch Apple Pie Jam ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 2 ore. O porție conține 70 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 70. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest condiment. Un amestec de pectină de fructe sure-jell, unt, fructe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 102 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mergând Olandeză: Apple-Spice Lapte Bătut Copil Olandez, Sigur.Unt de mere JELL, și Apple Dutch Baby (Sau Clătită Germană Cu Mere) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți conserva cu apă clocotită, pe jumătate plină cu apă, la foc mic. Spălați borcanele și benzile cu șurub în apă fierbinte și săpun; clătiți cu apă caldă.
Se toarnă apă clocotită peste capacele plate în cratiță de pe foc.
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Scurgeți bine înainte de umplere.
Coaja și miezul merelor; se toacă fin sau se macină.
Adăugați apă și stafide. Măsurați exact 4 căni în saucepot de 6 sau 8 litri. Se amestecă sucul de lămâie, scorțișoara și ienibaharul.
Se amestecă pectina în fructe în saucepot.
Adăugați unt pentru a reduce spumarea, dacă doriți. Aduceți amestecul la fierbere completă (un fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitat) la foc mare, amestecând constant.
Se amestecă rapid toate zaharurile. Reveniți la fierberea completă și fierbeți exact 1 minut, amestecând constant.
Se ia de pe foc. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal
Se toarnă rapid în borcane pregătite, umplându-se până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele borcanului. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Așezați borcanele pe raftul ridicat în conserve. Rack inferior în canner. Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci; adăugați apă clocotită dacă este necesar. Acoperiți; aduceți apa la fierbere ușoară. Procesați 10 minute.
Scoateți borcanele și așezați-le în poziție verticală pe un prosop pentru a se răci complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacului cu degetul. (Dacă capacul revine, capacul nu este sigilat și este necesară refrigerarea.)