Sigur.Jeleu de soc JELL

Sigur.Jeleu de soc JELL
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că asigurați-vă.Jell Elderberry jeleu o încercare. O porție conține 45 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 80 și costă 8 cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, pectină de fructe cu jeleu, suc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Jeleu De Soc, Jeleu De Soc, și Jelly de soc certo circulatory.

Instrucțiuni

1
Aduceți conserva cu apă clocotită, pe jumătate plină cu apă, la foc mic. Spălați borcanele și benzile cu șurub în apă fierbinte cu săpun; clătiți cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2
Se toarnă apă clocotită peste capacele plate în cratiță de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Scurgeți bine înainte de umplere.
5
Îndepărtați și aruncați tulpinile mari din fructe de soc. Zdrobiți bine fructele; se pune în cratiță. Gatiti la foc mediu pana cand sucul incepe sa curga, amestecand ocazional. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 15 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De SocFructe De Soc
FructeFructe
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Așezați 3 straturi de pânză de brânză umedă sau pungă de jeleu într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
BolBol
7
Se toarnă fructele pregătite în pânză de brânză. Legați cheesecloth închis; agățați și lăsați să picure în castron până când picurarea se oprește. Apăsați ușor. Măsurați exact 3 căni de suc preparat în 6 sau 8 qt. saucepot. (Dacă este necesar, adăugați până la 1/2 cană de apă pentru o măsură exactă.) Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
FructeFructe
SucSuc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
BolBol
8
Se amestecă pectina în suc în saucepot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați unt pentru a reduce spumarea. Aduceți amestecul la fierbere completă (un fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitat) la foc mare, amestecând constant. Se amestecă zahărul. Reveniți la fierberea completă și fierbeți exact 1 min., amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
10
Se ia de pe foc. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal.
11
Se toarnă imediat în borcane pregătite, umplând până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele borcanului. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
12
Așezați borcanele pe raftul ridicat în conserve. Rack inferior în canner. (Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
13
Adăugați apă clocotită, dacă este necesar.) Acoperiți; aduceți apa la fierbere ușoară. Proces 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
14
Scoateți borcanele și puneți-le în poziție verticală pe prosop pentru a se răci complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacelor cu degetul. (Dacă capacele izvorăsc înapoi, capacele nu sunt sigilate și este necesară refrigerarea.)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții80
Scor De Sănătate0
Revista