Shortcakes de căpșuni cu sirop de vanilie-portocală
Strawberry Shortcakes cu sirop de vanilie-portocaliu este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,58 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Dacă aveți la îndemână vanilie, căpșuni, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Shortcakes de căpșuni cu sirop Balsamic și piper negru, Shortcakes De Căpșuni Cu Sirop Balsamic Și Piper Negru, și Shortcakes cu căpșuni și vanilie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F și ungeți o tigaie metalică pătrată de 8 pe 2 inci. Linia de jos a tigaie cu pergament sau hârtie de ceară, apoi hârtie de unt. Praf cu făină, eliminând excesul.
Bateți gălbenușurile, 1/2 cană zahăr, lapte și vanilie într-un castron mare până se combină bine.
Bateți făina și sarea (aluatul va fi gros).
Bateți albușurile cu un mixer electric până când țin vârfuri moi. Bateți treptat în restul de 1/4 cană de zahăr și bateți până când albii țin vârfuri rigide și lucioase.
Se amestecă aproximativ o treime din albi în aluat pentru a se ușura, apoi se pliază în albii rămași în încă 2 loturi, ușor, dar bine.
Transferați aluatul în tava de copt, răspândind uniform și coaceți în mijlocul cuptorului până când este auriu pal și un tester iese curat, 14 până la 16 minute. Se răcește tortul complet în tigaie pe un suport (tortul se va micșora din părțile laterale ale tigaiei). Când se răcește, rulați un cuțit ascuțit în jurul părții tortului, dacă este necesar, și inversați pe raft, apoi îndepărtați hârtia.
Răzuiți semințele din fasolea de vanilie cu vârful cuțitului ascuțit într-o cratiță mică, apoi adăugați păstăi.
Adăugați zahăr, apă, coajă și suc. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul și se fierbe 1 minut.
Se transferă într-un castron și se răcește 30 de minute.
Se toarnă siropul printr-o sită fină într-un alt bol și se aruncă solidele. Se amestecă ușor căpșunile și se lasă să stea 15 minute.
Bateți împreună smântâna, zahărul și smântâna până când amestecul ține doar vârfuri rigide.
Tăiați 4 runde din tort cu tăietor de prăjituri.
Periați Generos ambele părți ale fiecărei runde cu sirop din amestecul de căpșuni și aranjați, părțile mai întunecate în sus, pe farfurii. Puneți căpșunile pe runde și lăsați să stea 5 minute pentru a permite mai mult sirop să se înmoaie în tort. Top runde cu dollops de smântână și se stropesc cu sirop rămas.
* Tortul poate fi copt cu 1 zi înainte și păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei.