Shortcake de migdale cu sos de căpșuni-rubarbă
Almond Shortcake cu sos de căpșuni-rubarbă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 227 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr, rubarbă tăiată, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Shortcake Cu Rubarbă De Căpșuni, Shortcake Cu Rubarbă De Căpșuni, și Shortcake Cu Rubarbă De Căpșuni.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați tigaia rotundă de 9 inci cu spray de gătit. În cratiță de 2 litri, încălziți rubarba, 1 cană de zahăr și 1 lingură de apă până la fierbere la foc mediu-mare. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și 2 linguri de apă rece; se amestecă în amestecul de rubarbă. Reduceți căldura la minim; fierbeți neacoperit aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până când rubarba este fragedă. Sos rece aproximativ 30 de minute. Se amestecă căpșunile.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, 3 linguri de zahăr, 1/2 cană de lapte și untul până se formează aluatul moale. Apăsați în partea de jos a tigaie; perie cu lapte.
Se presară cu 1 linguriță de zahăr și migdalele.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie; se taie în pene. Împărțiți pene orizontal. Umpleți și topiți shortcakes cu sos; top cu frisca.