Shevaun ' s Jamaican zece viteză

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețete pentru cutia de rețete, Shevaun ' s Jamaican Ten Speed ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 152 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Funcționează bine ca o băutură prietenoasă cu bugetul. Mergeți la magazin și ridicați suc de ananas, suc de afine, lichior de pepene galben și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 12%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Accelerați Spanacul Și Năutul, Hot Dog Speed Racer, și Unt De Dovleac Cu Viteză Warp.
Instrucțiuni
Turnați lichiorul de pepene galben, vodca, romul, sucul de afine și sucul de ananas într-un agitator de cocktail peste gheață. Acoperiți și agitați până când exteriorul agitatorului s-a înghețat. Se strecoară în pahare de martini răcite pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Montinore Red Cap Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Montinore Cap Roșu Pinot Noir]()
Montinore Cap Roșu Pinot Noir
Fructe echilibrate cu presiune minimă asupra mediului. Acesta este un amestec al tuturor blocurilor Pinot Noir cultivate. Fiecare lot este fermentat folosind drojdii native, rezultând o expresie adevărată a terenului pe care a fost cultivat. Bea de acum până în 2018. Asociați cu: somon, cârnați, dovlecei, carne la grătar și ciuperci sunt câteva dintre numeroasele ingrediente pe care le-am asociat cu vintage 2014.