Sherry-friptură balsamică peste Escarole la grătar, Portobellos și la
Sherry-friptură balsamică peste Escarole la grătar, Portobellos și To este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 67g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 931 calorii. Pentru $12.85 pe portie, această rețetă acoperă 78% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 25 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare și piper, escarole, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Portobellos umplut cu friptură balsamică cu pesto de fistic, Portobellos la grătar umplut cu Mozzarella cu marinată balsamică, și Portobellos la grătar umplut cu Mozzarella cu marinată balsamică.