Shepherd ' s Pie

Shepherd ' s Pie
Shepherd ' s Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, făina, mazărea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!), și Plăcintă Cu Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Carne de vită brună într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, amestecând des, 10 minute sau până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți carnea de vită măcinată din tigaie folosind o lingură cu fante; rezervați 2 linguri. picături în tigaie. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Saut ceapa, ciupercile și usturoiul în picături fierbinți la foc mediu 10 până la 11 minute sau până se înmoaie. Se amestecă carnea de vită măcinată, mazărea și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
4
Presărați făină peste amestecul de carne. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând constant, 1 minut. Se amestecă roșiile, frunza de dafin și oțetul, rupând bucăți mari de roșii cu o lingură. Reduceți căldura la mediu și gătiți, amestecând des, 3 minute sau până când se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Îndepărtați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Transferați amestecul într-un 3-qt ușor uns. vas de copt sau tigaie. Puneți cartofii piure de brânză și morcov uniform peste amestecul de carne, netezind cu spatele lingurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
9
Notă: pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin capacul pasului strâns cu folie de aluminiu. Înghețați până la 1 lună. Dezghețați în frigider 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până când se încălzește bine, ecranând cu folie de aluminiu după 25 de minute pentru a preveni rumenirea excesivă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista