Sfecla cu lămâie necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și lacto ovo vegetariană servește 2 și costă 74 de cenți per porție . Această garnitură are 162 de calorii , 2 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați piper, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 29% . Acest scor nu este atât de grozav. Încercați Salata de paste cu sfeclă prăjită și praz , Salata de primăvară cu ridichi și sfeclă și Supa de cartofi și praz cu sfeclă prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, căliți ceapa în unt. Se amestecă ingredientele rămase. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute sau până când se încălzește.