Sfeclă roșie marinată cu brânză de capră la grătar

Sfeclă roșie marinată cu brânză de capră la grătar
Dacă aveți în jur 1 oră și 15 minute pentru a petrece în bucătărie, sfeclă marinată cu brânză de capră la grătar ar putea fi un excelent fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $1.08 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 234 calorii, 2G de proteine, și 21g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ulei de măsline, brânză de capră vegetariană, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la BBC Good Food are 133 de fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Sfeclă roșie și brânză de capră, Salată de brânză de capră și sfeclă roșie, și Salată de sfeclă roșie și mango cu brânză moale de capră.

Instrucțiuni

1
Se amestecă uleiul, oțetul, zahărul și cimbru într-un vas puțin adânc și se condimentează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Adăugați sfecla roșie feliată și marinați cel puțin 1 oră sau peste noapte, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Încălziți grătarul la mare. Condimentați feliile de brânză de capră, apoi așezați-le pe o tavă de copt unsă cu ulei și grătiți timp de 2-3 minute până devin aurii și se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Ridicați sfecla roșie, rezervând marinada și împărțiți între 4 farfurii. Sus cu racheta, o rundă de brânză de capră și ceva mai multă rachetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
5
Stropiți cu marinada și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista