Sfeclă prăjită și rădăcină de țelină cu unt de capră

Sfeclă prăjită și rădăcină de țelină cu unt de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla prăjită și rădăcina de țelină cu unt de capră. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 218 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sfeclă pentru bebeluși, ciorbă de legume, crenguțe de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Sfeclă prăjită și rădăcină de țelină cu unt de capră, Rădăcină de țelină prăjită și morcovi, și Rădăcină de țelină prăjită și ridichi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un vas de copt, aruncați sfecla cu uleiul. Acoperiți cu folie și prăjiți aproximativ 1 oră, până când sfecla este fragedă când este străpunsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Lăsați să se răcească ușor, apoi curățați sfecla și tăiați-le în pene mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 2 linguri de unt de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați rădăcina de țelină și crenguțele de cimbru și condimentați ușor cu sare și piper. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana se rumeneste usor in pete, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
TelinaTelina
6
Adăugați 1/4 cană din stoc și fierbeți la foc moderat până aproape se evaporă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
7
Adăugați stocul rămas, 1/4 cană la un moment dat și gătiți până când rădăcina de țelină este fragedă, 8 până la 10 minute în total. Se amestecă sfecla și se gătește până se încălzește, aproximativ 2 minute. Aruncați crenguțele de cimbru. Rotiți în restul de 1 lingură de unt de capră și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
TelinaTelina
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
8
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista