Sfeclă prăjită și rădăcină de țelină cu unt de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla prăjită și rădăcina de țelină cu unt de capră. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 218 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sfeclă pentru bebeluși, ciorbă de legume, crenguțe de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Sfeclă prăjită și rădăcină de țelină cu unt de capră, Rădăcină de țelină prăjită și morcovi, și Rădăcină de țelină prăjită și ridichi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un vas de copt, aruncați sfecla cu uleiul. Acoperiți cu folie și prăjiți aproximativ 1 oră, până când sfecla este fragedă când este străpunsă.
Lăsați să se răcească ușor, apoi curățați sfecla și tăiați-le în pene mici.
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 2 linguri de unt de capră.
Adăugați rădăcina de țelină și crenguțele de cimbru și condimentați ușor cu sare și piper. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana se rumeneste usor in pete, aproximativ 5 minute.
Adăugați 1/4 cană din stoc și fierbeți la foc moderat până aproape se evaporă, aproximativ 2 minute.
Adăugați stocul rămas, 1/4 cană la un moment dat și gătiți până când rădăcina de țelină este fragedă, 8 până la 10 minute în total. Se amestecă sfecla și se gătește până se încălzește, aproximativ 2 minute. Aruncați crenguțele de cimbru. Rotiți în restul de 1 lingură de unt de capră și condimentați cu sare și piper.