Sfeclă prăjită și păstârnac

Sfeclă prăjită și păstârnac
Sfecla prăjită și păstârnacul este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție conține 197 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, sare de mare Hawaiană alaea, tarhon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Păstârnac și sfeclă prăjită cu Fetan de oaie și tarhon, Sfeclă dulce-acrișoară prăjită, morcovi și păstârnac, și Sfeclă prăjită și păstârnac cu măsline negre și portocale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați sfecla pe o foaie mare de copt și stropiți cu aproximativ 2 linguri. ulei, întorcându-se la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Așezați păstârnacul pe o altă foaie mare de copt și stropiți cu aproximativ 2 linguri. ulei, întorcându-se la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Se presară cu aproximativ 2/3 de ierburi și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5
Sfeclă roșie 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
6
Adăugați foaie de păstârnac la cuptor și prăjiți 30 de minute, sau până când păstârnacul se rumeneste și sfecla este fragedă atunci când este străpunsă cu un cuțit ascuțit (îndepărtați în loturi dacă unele bucăți durează mai mult pentru a găti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se servește într-un castron mare, puțin adânc, presărat cu sare de mare roșie și garnisit cu ierburi rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
* Găsiți în magazine alimentare gourmet și de la saltworks.us sau 800/353-
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista