Sfeclă prăjită și păstârnac
Sfecla prăjită și păstârnacul este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție conține 197 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, sare de mare Hawaiană alaea, tarhon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Păstârnac și sfeclă prăjită cu Fetan de oaie și tarhon, Sfeclă dulce-acrișoară prăjită, morcovi și păstârnac, și Sfeclă prăjită și păstârnac cu măsline negre și portocale.
Instrucțiuni
Așezați sfecla pe o foaie mare de copt și stropiți cu aproximativ 2 linguri. ulei, întorcându-se la strat.
Așezați păstârnacul pe o altă foaie mare de copt și stropiți cu aproximativ 2 linguri. ulei, întorcându-se la strat.
Se presară cu aproximativ 2/3 de ierburi și piper.
Adăugați foaie de păstârnac la cuptor și prăjiți 30 de minute, sau până când păstârnacul se rumeneste și sfecla este fragedă atunci când este străpunsă cu un cuțit ascuțit (îndepărtați în loturi dacă unele bucăți durează mai mult pentru a găti).
Se servește într-un castron mare, puțin adânc, presărat cu sare de mare roșie și garnisit cu ierburi rămase.
* Găsiți în magazine alimentare gourmet și de la saltworks.us sau 800/353-