Sfeclă prăjită și citrice cu Fetan este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 380 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 39 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână miere, muștar dijon, arpagic și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Sfeclă prăjită și citrice cu Feta, Sfeclă prăjită cu citrice, Fetan și nuci, și Salată De Citrice Și Sfeclă Prăjită.
Instrucțiuni
1
Bateți oțetul, muștarul, cojile de citrice și mierea într-un castron mic. Treceți treptat în ulei. Condimentează vinaigreta cu sare și piper negru proaspăt măcinat.Preîncălziți cuptorul la 204°.aruncați sfecla și uleiul într-un castron mare; se presară sare și piper. Înfășurați fiecare sfeclă în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Sare și Piper
Vinetă
Muștar
Oțet
Sfeclă
Miere
Sare
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Așezați direct pe raftul cuptorului; prăjiți până se înmoaie, 60 până la 70 de minute. Folie deschisă; se răcește 30 de minute. Frecați pielea de sfeclă; tăiați fiecare în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
3
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
4
Așezați spanacul într-un castron mare; aruncați cu 2 linguri de vinetă. Împărțiți între plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați sfeclă și segmente de citrice în același castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați 2 linguri de vinaigretă; aruncați pentru a acoperi. Aranjați amestecul de sfeclă deasupra spanacului; se presară cu brânză și arpagic.