Sfeclă Prăjită Îmbrăcată Balsamic
Sfecla prăjită îmbrăcată Balsamic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet balsamic, zahăr, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă prăjită cu glazură balsamică, Sfeclă prăjită cu Balsamic și ulei de măsline, și Sfeclă Roșie Și Galbenă Prăjită Cu Glazură Balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Lăsați rădăcina și 1 inch de tulpină pe sfeclă; frecați cu o perie. Înfășurați sfecla în folie.
Coaceți la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Sfecla rece la temperatura camerei. Cojiți și tăiați fiecare sfeclă în 8 pene.
Combinați sucul, oțetul, zahărul și anasonul stelar într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 10 minute). Aruncați anasonul stelar.
Combinați sfecla, amestecul de oțet, sarea și piperul; aruncați bine.