Sfeclă Murată Cu Scorțișoară

Sfeclă Murată Cu Scorțișoară
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Sfecla murată cu scorțișoară ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 3 și costă 1,32 USD pe porție. O porție conține 589 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sfeclă, zahăr, oțet distilat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Sfeclă Murată, și Sfeclă Murată.

Instrucțiuni

1
Se toarnă lichid de sfeclă, oțet, zahăr și bețișoare de scorțișoară într-o cratiță. Se aduce la fierbere și se fierbe la foc mediu-mare până când zahărul s-a dizolvat, amestecând continuu. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se toarnă amestecul peste sfecla feliată și se amestecă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cu cel puțin 8 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții3
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista