Sfeclă și cartofi Hash

Sfeclă și cartofi Hash
Sfeclă și cartofi Hash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 91 cenți pe porție. O porție conține 258 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de cartofi roșii, sare kosher și piper crăpat, iaurt grecesc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi Dulci-Sfeclă Hash, Hash De Sfeclă Cu Ouă, și Prăjituri De Sfeclă Cu Vinaigretă De Mărar.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați cartoful ras în centrul unui prosop curat. Răsuciți prosopul peste chiuvetă pentru a stoarce excesul de umiditate din cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Se adaugă sfecla și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într - o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu până când strălucește, adăugați 1/4 din amestecul de cartofi și sfeclă în tigaie. Folosind o spatulă de cauciuc, apăsați în fundul tigaiei și gătiți până când marginile încep să pară maro, aproximativ 5 minute. Glisați cu grijă hash pe o farfurie, apoi așezați o altă farfurie deasupra. Întoarceți farfuriile, apoi glisați hash-ul înapoi în tigaie și continuați să gătiți până când sunt complet crocante, cu aproximativ 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Transferați pe o farfurie mare și păstrați la cald într-un cuptor. Repetați cu amestecul rămas de grăsime și cartofi și sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Serviți hash acoperit cu iaurt grecesc sau smântână și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt GrecescIaurt Grecesc
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista