Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați setul de orez de pui Hainanese. Această rețetă face 4 porții cu 955 calorii, 41G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați orez, pui, sos de chili pentru a servi pe lateral și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Orez De Pui Hainanese, Orez De Pui Hainanese, și Cina In Seara Asta: Orez De Pui Hainanese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți puiul într-o oală mare și adăugați vin de orez, 2 linguri sos de soia, 2 lingurițe sare, piper alb, ghimbir, ceapă verde și frunze de pandan (dacă se utilizează). Acoperiți puiul cu apă (10 până la 12 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Vin De Orez
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se încălzește la foc mediu-mare pentru a fierbe. Reduceți căldura la foc mic și braconați puiul până când este gătit (155 CMF) pentru sâni, (165 CMF pentru picioare), 35 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Transferați puiul în farfurie. Se amestecă uleiul de susan și sosul de soia rămas într-un castron mic. Când puiul este suficient de rece pentru a fi manevrat, frecați sosul de susan pe pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5 Uncii De Ceață Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Se strecoară bulionul și se continuă să se fierbe la foc mediu-mic până se reduce la aproximativ 9 căni (nu degresați grăsimea). Condimentează după gust și lasă să se răcească 15 minute pentru a permite grăsimii să orez la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1
Așezați 2 căni de orez și 3 1/2 căni de bulion (folosiți cât mai multă grăsime din bulion) în aragazul de orez și gătiți orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Orez Aragaz
1
Încălziți uleiul și șalotele într-o cratiță medie la foc mediu, amestecând, până se rumenesc adânc, 3 până la 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați șalotele într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De Verjuic
2
Încălziți 3/4 cană de bulion pentru a fierbe la foc mediu-mare într-o tigaie dreaptă de 10 inci cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați bok choy și acoperiți. Gatiti pana cand sunt fragede, dar inca verzi, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy
4
Se transferă în vasul de servire și se presară cu șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
5
Reîncălziți bulionul rămas și turnați-l în boluri. Feliați carnea de pui în porții de mărimea mușcăturii și aranjați-o pe farfurie, lingând o cantitate mică de bulion deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
Polonic
6
Se servește cu orez, bok choy, castraveți feliați, coriandru, sos chili și kecap manis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Kecap Manis
Bok Choy
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Culese Crengute De Marar
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper