Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Serre de pește Belizean. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 473 calorii, 27G de proteine, și 31g de grăsime. Dacă aveți la îndemână file de snapper, manioc, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pătlagina, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Pătlagină ca desert. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Garnaches Belizean, Sos Fierbinte Belizean Habanero, și Pui fiert Belizean în oala Instant – conținut scăzut de carbohidrați.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.