Semințe De Mac Stollen (Mohn Stollen)

Semințe De Mac Stollen (Mohn Stollen)
Poppyseed Stollen (Mohn Stollen) necesită aproximativ 4 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.9 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 489 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați 2 prăjituri drojdie de tort, coajă de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare includ Stollen, Stollen, și Stollen.

Instrucțiuni

1
În primul rând, faceți fondantul. Trebuie să fie refrigerat peste noapte înainte de utilizare. Pentru a face fondantul, veți avea nevoie de o placă de marmură sau o foaie de copt și o spatulă offset pentru a plia bomboanele. Dacă utilizați o foaie de copt, clătiți-o cu apă, lăsând câteva picături pe tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se dizolvă crema de tarter în apă într-o cratiță cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați zahărul și aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare. Rotiți tigaia ocazional pentru a ajuta la dizolvarea zahărului. Nu amestecați odată ce siropul de zahăr începe să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se încălzește la 240 de grade F (115 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă moale care se aplatizează atunci când este scoasă din apă și așezată pe o suprafață plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Turnați imediat bomboanele pe foaia de copt sau placa de marmură și lăsați să se răcească 10 minute. Folosiți o spatulă pentru a frământa energic bomboanele, împăturind-o peste ea însăși. Frământați până începe să pară tulbure, 5 până la 10 minute; lăsați-l să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Transferați fondantul într-un vas termorezistent sau în partea superioară a unui cazan dublu. La frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Pentru a face buretele, dizolvați drojdia și 1 linguriță de zahăr în 1/4 cană din laptele la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
8
Turnați restul de 1/2 cană de lapte în vasul unui mixer de suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați 1 cană de făină și amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
10
Se amestecă cu o furculiță pentru a combina. Acoperiți vasul cu un prosop și lăsați să se odihnească până la bule, 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Amestecați restul de 3 căni de făină, 1/4 cană de zahăr, sare, ouă la temperatura camerei și coajă de la 1 lămâie în burete. Folosiți cârligul de aluat pentru a amesteca aluatul la cea mai mică setare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12
Amestecați aluatul timp de aproximativ 5 minute, răzuind ocazional aluatul de pe cârlig și pe părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Măriți viteza la mediu-scăzut și adăugați untul înmuiat 1 lingură la un moment dat până când este complet încorporat. Lăsați aluatul să se amestece încă 5 minute, răzuind aluatul în jos, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
14
Adăugați migdalele măcinate și porniți mixerul timp de 1 sau 2 rotații, amestecând doar până la încorporare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor înmuiată și modelați-l într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
16
Așezați mingea într-un vas de amestecare cu ulei și acoperiți cu folie de plastic și un prosop de bucătărie și lăsați-o să crească până se dublează, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
17
În timp ce aluatul crește, pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
18
Încălziți laptele într-o cratiță grea de 4 litri până când începe să fiarbă; amestecați untul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
19
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați maculsemințe, 1 1/2 lingurițe de coajă de lămâie și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
20
Lăsați amestecul să stea timp de 30 de minute pentru a înmuia maculsemințe. Când amestecul este rece, amestecați oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
21
Puneți aluatul și rotiți - l într-un dreptunghi de 10 1/2 pe 16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
22
Întindeți umplutura uniform peste aluat, lăsând o margine de 1 inch pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
23
Rotiți aluatul într-un buștean, începând cu partea lungă și prindeți marginile împreună pentru a forma o cusătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
24
Așezați pâinea, cu fața în jos, pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Acoperiți-l cu folie de plastic unsă sau un prosop de bucătărie bine aromat și lăsați-l să crească încă 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
25
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
26
Coaceți stollenul până se rumenesc pe fundul pâinii, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
27
Lăsați pâinea să se răcească complet înainte de geam.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
28
Pentru a glazura pâinea, adăugați sucul de lămâie la fondant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
29
Așezați vasul peste o tigaie cu apă fierbinte, amestecând frecvent cu o spatulă de cauciuc până când este moale și lucioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
30
Se toarnă fondantul peste stollen și se lasă să se răcească înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista