Semilune De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Semilunele de migdale. Această rețetă face 35 de porții cu 205 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciocolată semi-dulce de brutar, fistic, migdale de plantat măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Semilune De Migdale, Semilune de migdale III, și Semilune De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Se amestecă untul și zahărul într-un castron mare cu lingura de lemn până se amestecă. Adăugați treptat făina, amestecând după fiecare adăugare până se omogenizează. Se amestecă nucile.
Formați în semilune de 2 inci, folosind 1 lingură. aluat pentru fiecare.
Așezați, la 2 inci distanță, pe foi de copt acoperite cu pergament sau folie.
Coaceți 12 până la 15 min. sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe foi de copt 2 min.
Scoateți pe rafturile de sârmă; se răcește complet.
Topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe pachet. Înmuiați un capăt al fiecărui cookie în ciocolată; deasupra cu nuci. Reveniți la grătarele de sârmă; lăsați să stea până când ciocolata este fermă.